Cerita Lucah


  • 824 views
    Ni Dia Mee Bandung punya cerita… Untuk beberapa tahun, Ahmad Suffian telah mengadakan hubungan sulit dengan orang gajinya, Sutina… Suatu hari, Sutina memberitahu Ahmad Suffian yang dirinya mengandung… Ahmad Suffian yang tidak mahu merosakkan perkahwinannya, telah mengambil keputusan untuk menghantar Sutina balik ke Bandung untuk melahirkan anak mereka di sana… Beliau berjanji akan menanggung segala

  • 3716 views
    Sudah hampir seminggu aku berada di-UM tetapi ingatanku tetap kepada kak Sabariah yang memiliki body yang solid, tetek yang pejal dengan size yang di-idamkan oleh banyak jejaka, nonok-nya yang tembam dengan bulu yang hitam lebat dan ponggong-nya yang berisi. Pada perkiraan ku seorang wanita malang kerana kahwin dengan orang yang sudah berumur. Mungkin juga kerana

  • 3276 views
    Sudin baring di-sofa di-ruang tamu sambil merenung siling rumah sewa kami yang telah tiga bulan tidak di-jelaskan bayaran sewa-nya. Wajah-nya muram memikirkan hari-hari yang mendatang yang kelihatan tidak menjanjikan apa-apa. Gelap bak malam yang gelap gelita tanpa cahaya bulan mahu pun bintang-bintang yang yang berkelipan. Tipah yang bertubuh kecil sedeng menetekkan bayi pertama mereka yang

  • 2233 views
    Semuanya berlaku ketika aku bersekolah di Kelang. Tahun itu aku sedang bersiap menduduki peperiksaan SPM. Aku tinggal di asrama. Sememangnya sejak mula aku tinggal di sini, banyak pekara tentang sex yg aku pelajari, dari kawan2, majalah dan buku bacaan.Pernah satu ketika kami lawan melancap di bilik air, siapa tahan paling lama dan pancut paling jauh

  • 2076 views
    Aku merupakan seorang guru komputer di sebuah kedai komputer di Perlis. Dah empat bulan bekerja di situ. Boleh kira aku ni expertlah dalam kerja mengajar komputer dan membaiki komputer ni. Kedai ni selalunya banyak student pada hari Sabtu dan Ahad tapi pada hari itu hari Selasa, student tak banyak. Cuma seorang dua saja dalam jadual.

  • 1774 views
    Sepanjang cikgu Khir pergi kursus, aku gelabah tak terkira. Nafsu aku selalu membuak-buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti sundal. Hari tu aku off, jadi aku ke bandar. Aku singgah kat kedai baju, saja nak tengok-tengok. Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu dia kerja promoter kat situ. Masa tu aku

  • 985 views
    Bagi menyambut harijadi yang ke-25 baru-baru ini aku telah membuat perancangan yang belum pernah aku laksanakan. Tidak seperti lazimnya kali ini aku memilih untuk menyambut secara privasi bersama tunangku Azman. Kalau tahun-tahun sebelumnya aku menyambut secara meriah bersama kawan-kawanku tapi kali ini aku dan Azman memilih untuk berkhemah dan bermalam di satu tempat yang sunyi.

  • 1433 views
    Hari itu seperti biasa Rosmah balik dari sekolah keseorangan sejak kejadian dia dan Syukor minggu lepas. Dalam perjalanan balik ke rumah tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya. Rosmah mempercepatkan langkahnya agar lebih cepat sampai ke rumah. Baju sekolahnya basah dan menampakan coli yang dipakainya. Walaupun dia mempercepatkan jalannya namun terasa pula jauh jarak rumahnya dengan sekolah.

  • 589 views
    Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan semata-mata terpulang kepada anda para pembaca untuk menilainya. Saya sebagai penulis cuma melakarkan kisah yang sering berlaku dalam masyarakat sejak dahulu hingga ke hari ini. Rosmah bte Idris (bukan nama sebenar) adalah seorang

  • 870 views
    hello semua… korang mesti nak tau kan pasal pengalaman aku kan? well…sebenarnya waktu tu umur aku 19 thn. aku telah dijodohkan ngan anak kawan bapak aku. bapak aku tu jenis garang orgnya, nak tak nak terpaksalah aku ikut.tapi waktu tu tuhan jelah tau….betapa tak relanya aku! aku diberitau, bakal tunang aku tu duda kematian bini.

  • 609 views
    Aku dan Lan sudah lama saling mengenali. Sejak aku bertemu Lan di dalam mIRC 2 tahun yang lalu di dalam channel “sayang”, telah banyak kegembiraan dan kesedihan aku berkongsi bersamanya. Walaupun kami hanya berhubung melalui internet dan telefon, namun aku dapat rasakan sesuatu yang menarik dari Lan. Aku tidak jemu berborak dengannya. Kami bersembang mengenai

  • 680 views
    Pengalaman pertama aku bersama perempuan berlaku kira-kira 7 tahun lalu. Pada waktu itu aku mula bekerja kilang. Oleh kerana rumah aku yang jauh dari tempat kerja maka aku dengan 2 orang kawan lagi menyewa bilik atas sebuah rumah. Bahagian bawah rumah didiami oleh sepasang suami isteri iaitu Abang Leh dengan Kak Imah. walupun mereka telah

  • 588 views
    Linda sedang mengemas rumahnya yang bersepah,.. selepas berpuas hati, Linda pun ke kamar mandi, memandangkan suaminya tiada dan dia pun tinggal seorang dirumah, Linda mandi tanpa mengunci pintu bilik airnya… 2 orang pencuri masuk kerumah Linda tanpa disedarinya Linda pula sedang asyik mandi, pencuri tadi masuk ke bilik air utk mengikat sesiapa saja yang ada

  • 379 views
    Arni merupakan seorang atlet sekolah. Hujung tahun ini dia bakal menduduki peperiksaan spm. Walaupun sibuk, Arni masih giat aktif bersukan. Semenjak kemasukan guru olahraga barunya, cikgu badrul, semakin aktf atlet2 sekolah bergiat dlm sukan memandangkan cikgu badrul pandai mengurut utk menguatkan lagi otot2 mereka. Cikgu badrul dalam lingkungan 50 tahun dan lagaknya seperti bapak2 org.

  • 568 views
    Sekarang aku dah kawin, 2 orang anak dah lima tahun kawin. Masih aku bujang dulu aku sewa bilik di bangsar, nak sewa rumah mahal satu rumah ada tiga bilik, tuan rumah melayu duduk kat bilik besar,sebelah bilik aku amoi kerja kat kedai beer.kulit putih,cantik badan cantik selalu pakai seluar pendik kat rumah sampai nampak seluar

  • 1187 views
    Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Dato’ ni selalu sibuk dengan bussiness dia. Datin pulak selalu kena tinggal seorang kat rumah. Aku ni sebagai driver dia tak kira malam atau siang. Kalau dato’ tak ada pergi oversea aku jadi driver datin pulak. Jadi selalulah ikut datin pegi window shopping. Satu hari tu